KONTAKTY

Milfa fishing int. s.r.o.
Ladislava Váchy 675
tel: 777091283
milfazlin(a)volny.cz

NOVINKY

arr3HARDY ENGLAND - do 30.dubna sleva až 35% + rozdáváme hodnotné dárkyHARDY ENGLAND - do konce dubna sleva až 35% a navíc k prutu či navijáku krabička Woodriver Salmon... arr3HARDY ENGLAND - nový model navijáku MTX-S ve velikosti 4000 a 5000Právě jsme naskladnili překrásné navijáky HARDY MTX-S ve dvou velikostech 4000 /AFTMA 3/4/5 5000... arr32+1 zdarma pro zboží WOODRIVER FLYAKCE WOODRIVER FLY - 2 kusy platíte, třetí máte zdarma !!!  Vyberte si dva kusy z muškařského... arr3Nové položky Fly -WOODRIVERPrávě jsme obdrželi od výrobců spoustu muškařských drobností, které se budeme snažit dát do... arr3NEJLEPŠÍ NAVIJÁKY MITCHELL V PRODEJNĚMitchell MX 9 a MITCHELL MAG Pro Rz na prodejně - Zlínské rybářskě centrum MILFA !!! Právě jsme... arr3SAENGER OBLEČENÍ - akce do konce března 2020 - sleva na fleecové mikiny a bundy !!!BUNDY A MIKINY německé firmy SAENGER pro Vás máme se slevou 25-35%. Vše na našem eshopu do 31.3.2020... arr3YAD Germany - rozšiřujeme nabídku z celého sortimentuYAD GERMANY - tradiční německá značka rybářských potřeb nyní v ČR prostřednictvím Zlínského... arr3HARDY ENGLAND - do 30.4. sleva až 35% + rozdáváme hodnotné dárkyHARDY ENGLAND - Specielní akce akce na pruty, navijáky, chlebníky, čepice od světoznámé proslulé... arr3WOODRIVER AKCE !!! Dva platíte, třetí zdarma !!!WOODRIVER FLY AKCE - Dva produkty platíte, třetí máte grátis !!!!!   A to do 29. dubna 2020 !!!...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 59,00 Kč
skladem
naše cena 329,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 449,00 Kč
skladem
naše cena 1 530,00 Kč
skladem
PENN - plovoucí obleky máme v akci, ve všech velikostech, zatím vše skladem, ihned k odeslání !!!

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů